Heb je een bestaande woning gekocht? Dan ben je wettelijk verplicht de elektrische installatie te laten keuren door een erkend keuringsorganisme, dit binnen de 18 maanden.

Na bespreking en advies past EWT de opmerkingen bij de keuring van verkoop aan en stelt EWT een nieuw keuringsdossier op. Een eerlijke prijs en een eerlijke service staan hierbij centraal.

 

Wil je jouw bestaande woning herinrichten of renoveren?

Dan ben je bij EWT aan het juiste adres voor kwaliteit en een goede service. Een grote meerwaarde is, dat de zaakvoerder steeds bij de werken aanwezig is, zodat er één aanspreekpunt is voor al jouw wensen en vragen.

Voor de werken van start gaan, maakt EWT in samenspraak met jou (en de architect) een advies en een gedetailleerde offerte. Daarbij tellen niet alleen jouw wensen, maar ook veiligheid en comfort.

Dankzij een ervaren team dat moderne technieken toepast, worden de werken in een korte tijdsspanne uitgevoerd.

Ook als je tijdens de werken in de woning verblijft, zal het team van EWT er alles aan doen om efficiënt te werken, zodat je weinig hinder ondervindt van de werken.

Bij een renovatie is communicatie met de andere bedrijven die actief zijn in de woning belangrijk. EWT houdt steeds rekening met dit gegeven en communiceert over de werken die het uitvoert.

Wil je een gratis offerte aanvragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met EWT.